Boka gästrum

Gästrummet är tillsvidare avstängt pga av brandsäkerhetsbrist. Har du frågor? Kontakta oss via formuläret.

Uthyrningsrum/Gästrum med tillgång till toalett, dusch och pentry finns för medlemmarna som tillfälligt behöver ett rum för övernattande gäster.

Ingången till gästrummet finns i husgaveln i port 56 där även vårt styrelserum finns. Vi brukar hålla möten på kvällstid en gång per månad. Aktuella tider kan du hitta under styrelsen. Styrelseledamöter brukar även besöka styrelserummet för kortare ärenden utan avisering. Som medlem ansvarar du att dina gäster får denna information.

Längsta tid för uthyrning är sju(7) dygn per bokningstillfälle. Om rummet är ledigt efter periodens slut kan det ombokas ytterligare sju(7) dygn men maximalt 21 sammanhängande dagar under en månad. Kostnad endast 200 kr/dygn!

Bokning sker via hemsidan och betalning görs med fördel via Swish.För att kvittera ut nycklar behöver ni kunna uppvisa att en Swish-betalning genomförts eller genomföra Swish-betalningen i samband med utlämnandet av nyckel.

När ni har lagt in bokningen via formuläret ovan skickas ett mail till ansvarig för uthyrningen som sedan kontaktar er med information om betalning och utlämning av nycklar.